Localizació

Tant Oñati, antic comtat nascut en l'edat mitja i situat al cor de Guipúscoa, com els seus voltants, brinden un entorn natural incomparable i una oferta cultural variada i interessant per a qualsevol viatger.

Aquests són alguns punts d'interès que podem trobar a prop de l'hotel:

La Universitat de Sancti Spiritus Primera del País Basc i construïda entre 1540-1548, és avui en dia el millor exponent de l'art civil renaixentista al País Basc. Va funcionar des de 1551 fins a 1901 i en ella s’impartien els graus de Dret, Teologia, Filosofia, Lletres i Medicina. Va ser fundada per Rodrigo Mercado de Zuazola, natural d'Oñati, humanista d'àmplia formació que en la seva època va ostentar càrrecs de gran importància com a Bisbe de Mallorca i Àvila, Virrei de Navarra, President de la Cancelleria de Granada, Conseller Real i amic del Cardenal Cisneros, etc. (a 500 m de l'hotel).

Parc Natural d'Aizkorri-Aratz Forma part del corredor natural que uneix la Serralada Cantàbrica i els Pirineus. Divideix les aigües en dos vessants: Nord (Cantàbrica) i Sud (Mediterrània). Podem trobar una diversitat orogràfica de gran bellesa, com el cim més alt de la Comunitat Autònoma Basca, Aitxuri (1.551 metres). Muntanyes de calcària: Aloña, Aizkorri, Aketegi (antiga casa de la deessa Mari) i Aratz. Depressions com Urbia i gorges com Arantzazu i Jaturabe, entre d'altres.

Santuari de Nostra Senyora d'Aranzazu, patrona de Guipúscoa Situat a 750 metres d'altitud i envoltat de muntanya i vegetació. (a 9 km de l'hotel)

Les coves d'Arrikrutz Arrikrutz una de les pioneres en indagacions espeleològiques, arqueològiques i paleontològiques en Euskadi, ofereix un viatge de 60 minuts a les profunditats d'una cova d'origen Karstico, de 14 Km de longitud. Explicant entre altres coses com es va crear, la seva formació geològica, o algunes de les seves troballes paleontològiques. (a 6 km de l'hotel)

la vall de araotz La vall oñatiarra de Araotz és un dels racons més amagats de Gipuzkoa. Està enfonsat entre les serres de Aizkorri, Zaraia i Elgea, en una conca a la qual s'accedeix pel congost de Jaturabe. L'entrada és vertiginosa. La carretera baixa en picat cap a un abisme boscós, als peus del munti Orkatzategi, en la paredassa del qual calizo s'obre el tremend ull de Aitzulo, que sembla vigilar-nos.Un lloc molt visitat per a realitzar esports com l'escalada.

hotel ongi, oñati, hotel gupuzkoa

L’hotel està a només 45 min de San Sebastià, 30 min de Vitòria, 1 hora de Bilbao i 1 hora de Pamplona.


Ver mapa más grande

universitat

Agustinos

Plaza del poble

Parrokia Sant Miguel

Araotz

Haitzulo